За нас

Сайтът http://jobs.balbg.com е единствената по рода си в България интернет платформа за търсене и предлагане на свободни работни и стажантски позиции, отнасящи се само и единствено за сферата на логистиката. Сайтът не предлага публикуване на обяви за работа извън този бранш.

Сайтът е собственост на Българската асоциация по логистика. Основата цел, която се стреми да постигне този сайт, е да подпомага процесите по подбор на логистичен персонал. Неговата задача е да среща нуждите на предлагащите и търсещите работа в областта на логистиката в България. Запознайте се с пълните Условия за ползване на сайта.

Екипът, който стои зад този амбициозен проект, се стреми да усъвършенства тази нова платформа, така че да я направи възможно най-удобна, гъвкава и лесна за употреба от нейните клиенти. Във връзка с това, всяко мнение и отзив на потребителите за работата на сайта ще бъдат една безценна помощ. Ако желаете да се включите в този процес, може да ни изпратите своите коментари тук.

В този уеб сайт се регистрират два типа потребители: кандидати за работа и работодатели.

Всеки регистриран потребител от тип работодател има възможност да публикува обяви за свободни позиции в неговата организация. След одобрение от администратор обявата става видима в сайта и достъпна за търсене и преглед от потенциални кандидатите, които са регистрирани в платформата. В случай че желаещи изпратят своите документи за участие в подбора за съответната длъжност, работодателят има възможност да прегледа техните кандидатури и да им даде определен статус, според поставените изисквания за позицията.

Потребителите от тип кандидати за работа могат да създават свои автобиографии по предварително определен шаблон, да преглеждат вече одобрени и публикувани обяви за работа и да кандидатстват по тях. В този процес всеки кандидат може да изпрати необходимите документи и лично съобщение до работодателя. По преценка на последния може да бъде осъществена обратна връзка по начин, който е най-удобен за него, извън рамките на платформата. Освен това кандидатите имат възможност за преглед на архив от минали кандидатствания – кога, за коя позиция и при кой работодател са кандидатствали.

Още интересни възможности предстоят да станат част от тази платформа. Станете част от потребителите на http://jobs.balbg.com и се възползвайте от тях!